Qui som

Som una empresa dedicada a la intermediación de compra-venda y lloguer d’immobles situats a la zona de Mollerussa y comarca, així com totes les gestions y serveis post-venda que el nostre client pugui demanar.
Al llarg dels anys, Serveis Perelló ha aconseguit adquirir un lloc priviliejat dins del sector Immobiliari. Cubrim totes les necessitats immobiliaries: vivendes, oficines, locals comercials i qualsevol tipus d’operació : compra, venda o lloguer. La nostra empresa també ha dedicat tots els esforços a donar el millor servei com a gestió integral de comunitats de propietaris.

Valors d’Empresa

Desde el nostre inici, la profesionalitat, la vocació de servei i l’especialització, s’han convertit en els nostres pilars bàsics de l’empresa, i per aquests motius donem les gràcies a tots els clients que comfien en Serveis Perelló. L’assessorament comercial, l’estudi de mercat, l’adaptació de l’oferta a les necessitats del client, en permeten aconsseguier la millor excelencia de servei.

Vocació de servei

Un principi bàsic es la qualitat en el servei i, per això, tots els nostres esforços estan encaminats a satisfer les necessitats dels nostres clients y fer que es sentin còmodes durant el procés de l’adquisició de la vivenda.